Eksterne aktiviteter

Træhestekonkurrence hos EOR d. 4. februar 2017

EKSTERNE AKTIVITETER

Træhestestævne hos VKT, 21. januar 2018

Voltigeklubben Thommysminde afholdte 2. afdelingen af træhestekonkurrencen d. 21. januar. En lille, men stærk delagation fra RVT var afsted og leverede flotte resultater - tillykke til Minna, Annemone, Malou og RVT Stargirls! Vi er sikre på at vi skal heppe på jer alle sammen i Tivoli til april.

NM og CVI i Finland, 22.-24. september 2017

Alina Holme og Anna Lawaetz tog den lange vej til Finland for at deltage til deres store internationale stævne. Det var en lille delegation fra Danmark som drog afsted og pigerne lånte heste - Alina deltog i Senior *1 på Lucca, en hest fra Finland, mens Anna deltog i Junior *2 på Cairo, en hest fra TØRK.

 

Anna fik en vildt folt 2. plads, mens Anna primært havde fokus på den mentale del af hendes træning. Så flot voltigering fra jer begge! Stort tillykke!

DM og LM hos EOR, 8.-10. september 2017

I anden weekend i september faldt stævnet som mange af vores udøvere, trænere og heste har arbejdet frem imod meget længe - Lands- og Danmarksmesterskaberne! Vanen tro, så deltog RVT med en stor og bred trup.

 

Til LM startede Alina Holme/Maximus/Maja Mikkelsen i Senior 1*, RVT Torsdag/Charlie/Trine Staalsø i F-ungdom, Amanda Staalsø/Charlie/Trine Staalsø i Senior 2* (UFK) og Minna, Annemone, Malou, Carolina/Plet/Sanne Lorenzen i F-ungdom.

 

Til DM startede Anna Lawaetz/Maximus/Maja Mikkelsen i Junior 2* og Amanda Staalsø/Inferno/Katrine Krogh-Jensen i Senior 3*.

 

Desværre viste det sig at Maximus forinden var blevet ramt at nyreslag, så efter de obligatoriske runder, måtte Alina, Anna, Maja og Maximus trække sig. Maximus er heldigvis fit for fight igen og det er det vigtigste. RVT Torsdag vandt sølv, mens RVT Tirsdag tog bronze i F-ungdom til LM. Amanda kom til en flot 4. plads i Danmarks Mesterskabet.

 

Tak til EOR og TØRK for at låne os deres skønne heste. Det er en omkostelig omgang at tage mange heste med til Esbjerg, så vi sætte utrolig meget pris på hjælpsomheden!

 

Tillykke til alle og tak for en dejlig weekend!

En-dags-stævne hos HVR, 26. august 2017

Malou Nabe og Ea Rebbe tager afsted til Hvidovre-Advedøre Rideklub for at repræsentere RVT til deres stævne som afholdes i forbindelse med DRFs 100 års jubilæum. De tager Katrine og Inferno med sig, og vi krydser fingre for at denne nye kombination bliver et hit.

EM for seniorer, Ebreichsdorf i Østrig, 2.-6. august 2017

Hold da op - der kan næsten ikke sættes ord på hvor stolte vi er over at Amanda Staalsø fra klubben har været til EM for seniorer. Det er andet år i træk at Amanda var udtaget til bruttotruppen, men det er første gang hun er udtaget til at repræsentere Danmark.

 

Kæmpe stort tillykke - vi ved hvor meget hårdt arbejde der ligger bag!

 

Det var en varm fornøjelse med op til 35 grader, men det er alt sammen med til at give erfaringer. Amanda sluttede som nr. 21 - Europas 21. bedste voltigør er fra RVT. DET ER SÅ SEJT!

CVI i Flyinge - Sverige, 16.-18. juni 2017

Svea voltige var atter en gang værter for et CVI-stævne. Fra klubben var Amanda Staalsø, Alina Garner Holme og Anna Lawaetz afsted. Der var ekstra meget på spil for Amanda og Anna. De er nemlig begge med i bruttotruppen og stævnet i Flyinge er et udtagelsesstævne til Senior EM og Junior VM der afholdes i august i Ebreichsdorf, Østrig.

 

Amanda Staalsø startede Senior *3 på Rådbjergs Pari Town med Sanne Lorenzen som longefører. Alina Garner Holme skal startede Senior *1 og Anna Lawaetz startede Junior *2 - begge på Dyrgaards Maximus med Maja Mikkelsen som longefører. Amanda kom på en 7. plads og var 2. bedste dansker. Anna kom på en 12. plads og var 4. bedste dansker. Alina blev nummer 4 og var 2. bedste dansker.

 

Hold da helt ferie hvor var det et fantastisk stævne med drøn flotte resultater! Tillykke til udøverne, hestene og trænerne.

Roskilde Dyrskue, 26.-28. maj 2017

Som vanligt var RVT at finde både med vores stand og i 4H-ringen med opvisninger. Sommervejret var med os hele weekenden og ved vores stand var træhestene konstant i brug. Vores volti-stjerne, hesten Fanta, stod for opvisningerne i 4H-ringen med mange af vores dygtige udøvere. Og det gjorde de ellers hver dag til stor beundring for alle tilskuerne. Tak til alle de frivillige kræfter fra klubben, som var med til at gøre det til en fantastisk weekend. Vi glæder os allerede til næste år, hvor Roskilde Dyrskue vil blive afhldt d. 8.-10. juni. Du kan se billeder fra weekenden i vores Galleri.

CVI i Ermelo - Holland, 5.-7. maj 2017

For 10. gang afholdte Holland CVI i Ermelo. Der var international voltigering i topklasse med udøvere fra Australien, Belgien, Finland, Frankrig, Holland, Luxembourg, Marokko, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Østrig og selvfølgelig Danmark.

 

Her fra klubben vores to udøvere fra dette års bruttotrup til VM for juniorer og EM for seniorer - Anna Lawaetz og Amanda Staalsø - afsted.

 

Anna startede individuel junior 2* på Fabiano fra Møllebakken med Lise Lotte Bjarndahl som longefører. Amanda startede individuel senior female 3* på Råbjergs Pari Town med Sanne Lorenzen fra SVT som longefører. Amanda blev 3. bedste dansker og sluttede samlet på en 19. plads ud af 31. Især i obli og kür klarede Amanda sig rigtig flot. Anna klarede sig desværre ikke videre til finalen i kür, men feltet var stærkt, så selvom Anna fik flotte point, så var det ikke nok.

 

Vi er så stolte af jer, piger! Pøj pøj videre i sæsonen.

 

Træhestecuppens finale i Tivoli d. 23. april 2017

Hold da op hvor har vi glædet os! D. 23. april gik det løs til finalen i træhestecuppen 2017 i de smukke omgivelser på Plænen i Tivoli. Alle RVTs udøvere har været formidable gennem hele cuppen og der er ingen tvivl om at alle har fortjent at være med i finalen. Dog er der et maksimum på deltagere i hver klasse, men det har nu ikke forhindret RVT at tilegne sig en meget stor del af pladserne. Vi er meget stolte over at kunne repræsentere klubben med RVT Tirsdag og RVT Torsdag i klassen for E-grupper - her blev det RVT Tirsdag der løb med sejren i et meget tæt felt. For F-junior grupper blev RVT Søndag nummer 3. Amanda Staalsø er blev nummer 2 i 3* senior dame og Anna Lawaetz blev nummer 3 i 2* junior dame - begge klasser var utrolig tætte. Rosa Lawaetz vandt 2* children, mens Ea Rebbe og Louise Mariboe blev henholdsvis nummer 3 og 4 i 1* children. I 2* Pas-de-deux senior blev Anna og Jeanette nummer 2 og sidst, men ikke mindst blev Madita og Nora nummer 3 i Pas-de-deux children. WAUW! Vi er så stolte! Stort tillykke, piger. Det var en fantastisk dag i den gamle have - vejret var med os og publikum var skønne. Se billeder fra dagen i vores 'Galleri'.

 

Du kan læse Dansk Ride Forbunds nyhed om finalen ved at klikke her og du kan se propositionerne til stævnet ved at klikke her. Alle de kvalificerede kan du se ved at klikke her. Det endelige program kan du se ved at klikke her.

 

Og husk ikke mindst - Zibra Sport streamer live fra finalen - klik her for at komme videre til deres side.

Weekendstævne hos BIS d. 7.-9. april 2017

Billund Sportsrideklub satte for alvor RVTs vedkommende stævnesæsonen igang med årets første weekendstævne - ih hvor har vi ventet længe på at stævne sæsonen skulle gå i gang. Fra RVT deltog Anna Lawaetz i individuel 2* junior, hvor det blev til en 5. plads ud af 9. Alina Garner Holme blev nummer 2 ud af 3 i individuel 1* senior. Rosa Lawaetz fik en 2. plads ud af 2 i individuel 2* children. Amanda Staalsø blev nummer 4 ud af 6 i individuel 3* senior og Dicte Elsang fik en 6. plads ud af 7 i individuel 1* junior. Godt gået piger!

Træhestekonkurrence hos TØRK d. 26. februar 2017

Tørring Rideklub var værter for 4. træhestekonkurrence i forbindelse med træhestecuppen 2017. Fra RVT deltog RVT Tirsdag og RVT Torsdag i klassen for E-grupper. RVT Torsdag vandt klassen og med RVT Trisdags flotte præstationer, så er den samlede stilling uforandret - Torsdag fører klassen, efterfuldt af Tirsdag. Anna Lawaetz var for første gang til start i klassen for junior *2 og det blev til meget flotte point forud for RVTs egen træhestkonkurrence senere i marts - det tegner godt. Lillesøster Rosa vandt klassen children *2 og fører fortsat samlet - hun bliver ikke til at nå for de andre og det lover godt for finalen i Tivoli i april. I klassen for children *1 startede Malou Nabe, Caroline von Elling og Louise Maiboe - flere af pigerne startede for første gang og de klarede det alle meget flot. Madita Kaiser var desværre syg og kunne ikke stille til start - god bedring. Sidst startede Amanda Staalsø og Rosa Lawaetz op i pas-de-deux show-klassen og sørme om de ikke vandt?

 

Super stærkt piger - tillykke med alle de flotte resultater!

Esbjerg og Omegns Rideklub var værter for tredje afdeling af træhestecuppen 2017. Fra RVT var Amanda Staalsø og Rosa Lawaetz afsted. Amanda vandt individuel 3* senior dame og sørme om ikke også Rosa vandt individuel 2* children! Dermed fører begge piger deres klasser og vi er bare så stolte af jer - stort tillykke!

Træhestekonkurrence hos VKT d. 14. januar 2017

Voltigeklubben Thommysminde afholdte d. 14. januar træhestestævne som et led i træhestecuppen 2017. RVT havde flere udøvere til start og alle klarede sig flot. RVT Torsdag vandt deres klasse for E-grupper og Rosa Lawaetz vandt klassen for 2* children. Madita Kaiser fik en flot 2. plads i en tæt konkurrence for 1* children, mens hun og Nora K. Heger også tog 2. pladsen i Pas de Deux 1* children. I showklassen for grupper var RVT eneste opstillet til start, men resultatet bag ikke præg af den manglende konkurrence - flotte point blev indsamlet til den samlede cup.

 

Forud for EORs træhestekonkurrence d. 4. februar, er stillingen således: På baggrund af sit resultat ved træhestekonkurrencen hos MBRK fører Amanda Staalsø individuel 3* senior dame. Rosa fører individuel 2* children. Madita fører individuel 1* children, mens Louise Maiboe er nummer 6 og Lea Friis er nummer 9. Klassen for E-grupper føres af RVT Torsdag, mens RVT tirsdag tager sig af 2. pladsen. Madita og Nora indtager 3. pladsen i Pas de Deux children og RVT Show er som eneste deltager i showklassen for grupper første placeret.

 

Stort tillykke piger! Vi glæder os til at følge jeres videre deltagelse i cuppen og ikke mindst til finalen i Tvioli til april.

Danmark- og Nordiske Mesterskaber 2016

Fra d. 30. september til d. 2. oktober afholdte Møllebakkens Rideklub DM og NM.

 

Anna (Smølf) startede i junior 2* og kom på en flot 9. plads til DM og på en 13. plads ud af 27 til NM. Alina vandt i flot stil senior 1* og Amanda startede i senior 3* og kom på 4. pladsen til DM og 8. pladsen til NM. Super flot piger - kæmpe stort tillykke!

Landsmesterskaberne 2016

Esbjerg- og Omegns Rideklub afholdte i år LM. Det foregik fra d. 9. til 11. september. LM er en flot finale på årets stævner, og nok det man kan kalde for de mindre holds Danmarks mesterskaber.

 

I år løb RVT søndag med sejren i F-junior - kæmpe stort tillykke! RVT tirsdag og RVT torsdag tog henholdsvis 2. pladsen og 3. pladsen i F-ungdom. Der skal selvfølgelig også lyde er stort tillykke til jer. Dicte tog 3. pladsen i children enkel, mens Anna (Smølf) sørgede for 3. pladsen i junior 2* - tillykke piger! Amanda stillede op uden for konkurrence, men var klassens bedste. Rosa faldt uheldigt og kom desværre til skade med sin arm. Der skal lyde et kæmpe stort tillykke til jer alle fra RVT, samt et kæmpe tak for et godt sammenhold og kammeratskab. I er så seje og I repræsenterer klubben på fornemmeste vis.

 

Sidst, men bestemt ikke mindst skal der lyde et kæmpe tak til Sanne fra EOR og Charlotte fra TØRK, der uden tøven lånte os de fantastiske heste - Oda, Amigo og Boheme, I har været helt fantastiske.

 

I kan se flere billeder fra den fantastiske weekend i september ved at gå til vores galleri.

Hedelandsridtet d. 27. august 2016

Fanta og Inferno skal lørdag d. 27. august deltage i distancestævnet "Hedelandsridtet". Som billederne herover antyder, så er vi tit ude og ride tur og selvom vi skal ad omveje for at komme i Hedeland, så er vi især der ofte. Vi går ind for alsidig træning af vores heste, men deltagelsen i Hedelandsridtet er mest for sjov og for det gode sammenhold. På billederne der findes i vores galleri kan du se hvordan det gik på dagen - tak til TEAM for et dejligt velarrangeret stævne.

CVI Flyinge 17. - 19. juni 2016

Amanda/Katrine/Inferno og Rosa + Anna/Maja/Maximus var til CVI i Flyinge. Kungsgården i Flyinge er et imponerende sted med utallige skønne faciliteter. Både heste og udøvere fik en masse gode stævneerfaringer, som de kan bruge til fremtidige stævner.

Roskilde Dyrskue 2016

Igen i år var RVT på Roskilde Dyrskue. Det er en begivenhed vi ser frem til for det er altid så hyggeligt og fyldt med gode oplevelser. I år havde vi vores stand lige op ad ridebanen. Fra standen havde vi dagligt træhesteopvisninger. I 4H-ringen gik Fanta og Maximus opvisninger. Inferno fik lov til at gå til ridning. Tak til alle udøvere, forældre og frivillige der hjalp os med at få det hele til at gå op - det sætter vi utrolig meget pris på.

Stævne hos Hvidovre Avedøre Rideklub 27. - 29. maj 2016

Næsten hele klubben var taget afsted, og vi skal da lige love for at vi fik hevet nogle flotte placeringer og resultater hjem.

 

RVT2, som i sidste øjeblik måtte lave det hele om og låne Fanta, da deres egen hest var blevet syg, endte med at vinde deres klasse. Lige i hælene på en 2, plads lå RVT4, som var til deres første stævne for mange af pigerne.

 

RVT3 fik også en 2. plads i deres klasse, og har i det hele taget været så seje. Holdet havde et uheld kort inden de gik på lørdag, hvilket betød at deres holdkammerat Anemone og longefører, Kathrin, måtte midlertidigt udgå fra holdet. Resten af holdet var dog så seje at de lige pustede ud og løb så på banen med en ny longefører, og improviserede kür.

 

Tak til alle der hjalp til med at sørge for at heste og udøvere fik en fantastisk stævneweekend.

CVI Ermelo 22. - 25. april 2016

Amanda/Katrine/Freedom var i Holland for at starte CVI i Ermelo. Det var et kæmpe stort stævne hvor alle de dygtigste fra kontinentet deltog. Hele holdet bag fik en masse gode erfaringer når det drejer sig om at transportere en hest fra Danmark til Holland, men også når det kommer til at have heste med på en udebane af denne kaliber. KNHS Centrum er et imponerende sted i smukke omgivelser.

Stævne hos Örs i Sverige 10. april 2016

Amanda + Emilie + Björg/Osvald/Katrine og Jeanette + Anna + Rosa/Maximus/Maja var til stævne i Sverige søndag d. 10. april. De havde alle en rigtig god og hyggelig tur.